Jeg har en god veninde, der er amerikaner og bor i Thailand. Hun har boet der det meste af sit liv, og hun kalder Thailand for sit hjem. Hun arbejder med turisme sammen med sin mor, så hvem er bedre at spørge til råds end min amerikanske/thai veninde J

 

Sagen er, at min danske veninde og jeg har købt billige flybilletter til Thailand og skal af sted her sidst på året. Man kan jo tro, at det kan være farligt for 2 kvinder at rejse i Thailand, men med lidt omtanke er det faktisk ikke værre end at være i en anden vestlig storby. Hvad er det så, der er værd at vide som kvinde rejsende til Thailand?

Har du input, så hører jeg dem gerne! Her er min venindes råd:

 

  • Du skal ikke flashe penge offentligt. Det gør dig til et mål.
  • Thailand er varm –meget varm, men vis ikke for meget hud offentligt. Det bliver set ned på af mange Thai, så lad de helt små toppe og meget korte shorts blive hjemme. Ideelt dækker en top dine skuldre, og nederdele og shorts skal helst gå lige over knæet. Du kan naturligvis bruge badetøj ved poolen og ved stranden, men ikke andre steder. Husk en cover-up.
  • Gå ikke med nogen, der prøver at guide dig til en butik og prøver at virke venlige. Her bliver de betalt for at bringe en kunde ind.
  • Pas på lommetyve.
  • Vær en smart shopper. Der er meget at købe i Thailand, men spørg dig selv, om det vil passe i dit hjem eller i din garderobe? Måske ser det fantastisk ud i Thailand, men den silketunika i for eksempel stærk rød, du er fristet til at købe, er måske ikke så smart i Danmark.
  • Gå til en lokal frisør og få en hårvask. De giver en fantastisk hovedbundsmassage.

« »