Det er simpelthen så skønt, at sommeren endelig er ved at melde sin ankomst, for det betyder jo, at vi kan få brugt haven og terrassen igen. Jeg har ellers ikke tidligere været den store fan af at tilbringe tid i haven, men det har godt nok ændret sig med alderen. Jeg er endda nået så langt, at jeg er begyndt at udsmykke haven med forskellige ting og sager. I dette indlæg vil jeg derfor skrive lidt om, hvordan du kan udsmykke haven, terrassen eller sommerhuset.

Dekorationer, vandfontæner og fuglehuse

Jeg har for nyligt investeret i en flot vandfontæne til haven. De fleste griner lidt af mig, når jeg fortæller det – men så snart de ser den i aktion, får de lyst til at investere i én selv. Og det kan jeg sådan set godt forstå, for den skaber simpelthen hygge og atmosfære uden sammenligning. Jeg købte min vandfontæne på nettet, da jeg således kunne erhverve den til en god pris.

En vandfontæne er ikke bare en dekoration, men nærmere levende kunst, du kan udsmykke haven med. Hvis du undersøger emnet lidt nærmere, så finder du hurtigt ud af, at vandfontænerne kommer i alskens udformninger. Jeg har valgt en vandfontæne med lys, da jeg synes vældigt godt om det oplyste og rindende vand. Det skaber en ro, som jeg nyder virkeligt godt af, når jeg kommer træt og småsur hjem fra arbejde.

Jeg har naturligvis også gjort mig nogle tanker om, hvad det skal næste skal være, som haven skal udsmykkes med. Jeg er nået frem til den konklusion, at haven mangler et flot fuglehus også. Forestil dig blot fuglefløjt og det rindende vand fra fontænen. Det bliver min lille oase, hvor jeg kan nyde familien og roen. Jeg har endnu ikke kigget forfærdeligt meget på fuglehuse, men én ting er sikkert; jeg skal ikke have et farvestrålende fuglehus. Jeg synes det er så smagløst. Til gengæld har jeg set, at man kan finde nogle rigtigt flotte og stilrene fuglehuse.

Hvad med dig? Nyder du også din have eller terrasse i varmen? Smid gerne en kommentar til indlægget.

« »