Ligesom det er hype og in at have en lækker moderigtig pusletaske under barnevognen, så er det også af allerhøjeste prioritet, at have en fancy og velfungerende babyalarm, læs mere på Baby-alarm.dk.

Der er en tre til fire producenter, som laver gode babyalarmer, der også sælges i store mængder, dog er den uovertrufne bedst sælgende babyalarm fra NOVA. Med deres nye Smart Nova babyalarm får man brugervenlighed, lækre features og flot design, i én og samme alarm, som må siges, at være alle pengene værd.

Nova Babyalarm

NOVA’s produkter ealle i rigtig god og lækker kvalitet, som kan holde til en aktiv hverdag. Deres alarmsystem emmer af pålidelighed og sikkerhed, netop fordi, at deres alarmer er brugervenlige og til at stole på, med de mange integrerede sikkerhedsforanstaltninger. Både deres Smart Nova, SuperNOVA D7-model og deres mindre high tech PrimaNOVA model er godt sælgende på det danske marked, og er da også bredt rost online af både kritikere, testpaneler og de vigtigste og værst dommere, forbrugerne selv.

SuperNOVA D7 babyalarm promoveres som en babyalarm, hvor ingen forstyrrer signalet, og hvor man nærmest kan smutte ned og handle, mens barnet sover, fordi den har en rækkevidde på op til 600 meter. Alarmen har 16 digitale koder, som forhindrer at andre signaler fra babyalarmer bliver opfanget, og interferensen er derfor holdt ved et absolut minimum. Alarmen leveres med to sæt genopladelige batterier, som holder i op til 40 timer, og den meddeler selv, når batterierne er tæt på at være flade, så man kan sikre, at alarmen altid er tændt og beredt.

Et rigtig lækker aspekt af SuperNOVA D7 er, at dens har et godt stort display, som er nem at navigere og administrere. Displayet viser f.eks. også temperaturen hos barnet, og kan indstilles til, at alarmere forældrenes enhed, hvis temperaturen oversiger et vist punkt. Alarmen varsler også når man er på vej til, at bevæge sig uden for dens rækkevidde, eller når barnet laver nogle lyde, så fortæller forældrenes enhed det med lyd, lys og vibrationssignal. Der kan også indstilles en timer, som kan fungere som vækkeur, således at forældrene bliver mindet om, at nu er timeren udløbet og barnet skal op.

Generelt er modellen skabt til, at gøre processen nemmest for forældrene. Alting af betydning vises på displayet, og ens opmærksomhed vendes mod forældre enheden med både lyd, lys og vibration, så man ikke kan undgå at høre barnet. Det er de sikkerhedsforanstaltninger, som forbrugerne elsker ved SuperNOVA D7-modellen, og grunden til at den type er så populær herhjemme.

Nova helt nye skud på stammen er Smart Nova babyalarm, som nok er markedets smukkeste babyalarm, som er fyldt med ale de funktioner, som man som forældre har brug for. Smart Nova babyalarm har naturligvis lithium batterier også kaldet Li-ion batterier, som har en utrolig lang standby tid, og de kan oplades på bare 5-6 timer. Derudover har Smart Nova ingen pulserende stråling, og den finder selv den kanal, hvor der er mindst støj.

Smart Nova babylarm har desuden en rækkevidde på op til 450 meter, og er man uden for rækkevidde, giver den lyd og lys fra sig på forældreenheden. Smart Nova har også det såkaldte “talk back”, så forældrene kan tale til barnet gennem forældreenheden. Yderligere har Smart Nova babyalarm vibrator, temperaturmåler, håndstrop osv, som er funktioner, der er rigtig rare at have - køb den her.

Er man ikke lige klar til, at smide over 1000 kr. efter et sæt babyalarmer, så kan man eventuelt tage et kig, her. Der kan man danne sig et hurtigt overblik over batteri, rækkevidde og signal i tæt sammenhæng med prisen på alarmerne som Neonate, Philips babyalarmer, som ligeledes laver babyalarmer i en sublim kvalitet.

Som forbruger skal man anse et sæt babyalarmer som et hjælpemiddel, der sørger for større tryghed og sikkerhed, for både barn som forældre. Der er et utal af modeller, som alle kan opfylde det behov, og babytorvet.dk, babyland.dk babyalarmer eller babysam.dk har et godt udvalg, så man kan følge sig mere sikker ved, at lade junior stå udenfor i barnevognen.

« »