WebbureauHvis din hjemmeside eller din webshop har et højt antal besøgende, men ikke genererer tilstrækkeligt salg, så er det tid til at kigge den efter i sømmene. Dine priser og produkter skal naturligvis have en realistisk sammenhæng, og sælger du et forholdsvis nyt produkt på det danske marked eller et produkt med en stor markedskonkurrence, skal du også gøre dit øvrige PR-arbejde ordentligt. Du skal sørge for, at der er tilstrækkeligt med faktorer, der gør din side synlig, og dine priser skal være konkurrencedygtige, og dine produkter tidssvarende og kvalitetsmæssigt gode (eller tilsvarende meget billigere end andres).

Men hvis du allerede har lagt en masse tid og arbejde i dette projekt, og dine besøgende stadig kun er ”kiggere”, det vil sige potentielle kunder, som finder din hjemmeside og klikker på produkterne, men som ikke afslutter deres køb, så kan det være selve din hjemmesides opbygning, den er gal med. Den kan være nok så flot at se på, med flotte billeder, gode skrifttyper og god tekst, men hvis kunden skal lede efter varerne, eller der er for mange sider at klikke på, før de kan købe, kan det have betydning. Så hvis din side ikke sælger, skal du gøre dig selv og dit firma den tjeneste at tale med et professionelt webbureau. Her sidder der uddannede folk, der ikke bare ved en masse om, hvordan man gør en hjemmeside eller en webshop flot og indbydende, de har også en stor erfaring med at opbygge sidens struktur, så den passer til netop dit produkt eller kundesegment. Et webbureau er på den måde langt mere end blot design af din hjemmesides grafiske udtryk.

Smarte moduler

Hvis din shop eller hjemmeside skal kunne lidt mere end dine konkurrenters, er det praktisk at have installeret nogle moduler, der giver mulighed for andet end blot at kigge, klikke og købe. Men det er ikke altid, du selv har gjort dig disse tanker, og her er det rart at kunne sparre med folk, der ikke laver andet til dagligt end webløsninger! Og vælger du et kompetent bureau til at samarbejde med dig om din hjemmeside, vil du opleve, at de forslag, der bliver stillet, ikke er rene ”mersalgs”-moduler fra webbureauet side, men snarere løsninger, som vil gøre netop din side endnu mere skræddersyet til netop dit behov. Lad webbureauets ansatte gøre det, som de er rigtig gode til, nemlig at lave din webshop eller din hjemmeside, så får du selv mere ro og overskud til at gøre det, som du er rigtigt god til, nemlig at passe og køre din virksomhed med succes.

 

« »