Der er noget helt særligt ved december – både for store og små. De fleste børn elsker juletiden, da det indbyder til hygge, søde sager og gode gaver. De fleste voksne er da også glade for julen, om end der kan være mere stress forbundet med den voksnes jul i forhold til børnenes jul. Et af de store stress-elementer i julen, er at få klaret alle gaveindkøbene. Det kan være et regulært mareridt, særligt hvis man ikke ved, hvad man skal gå efter. Dertil kommer, at der skal ordnes julepynt, mad, adventsgaver, konfekt – og jeg kunne blive ved.

Jeg vil dog gerne hjælpe dig lidt på vej – i hvert fald med julegaveideerne. Hvis du har små børn, så kan der være nok at tænke på, hvorfor lidt hjælp til julegaven er ikke for meget at forlange. I nedenstående afsnit kan du derfor finde lidt inspiration til julegaven med udgangspunkt i danske Sebra, der laver lækre produkter med farverige mønstre.

Dansk design og flotte farver

Sebra er velkendt for deres lækre, danske design og deres flotte farver. Alle produkterne fra Sebra kommer i sjove, farverige mønstre – og det er noget, der vækker begejstring hos de små.

En af de ting som Sebra gør rigtigt godt, er at producere bestik til de små. Hvis du er på udkig efter en sød julegave til dit barn eller en lille i familien, så er bestik fra Sebra helt sikkert et godt bud. Sebra laver både knive, gafler, skeer, tallerkner og kopper til de små – alle i sjove farver eller mønstre.

En anden julegaveide fra Sebra, kunne være et nyt sengesæt til dit barn. Det er ikke kun os voksne, der synes det er lækkert med nyt sengetøj – de små elsker også at sove i sengetøj af høj kvalitet. Det er her, at danske Sebra kommer ind i billedet. Du kan finde sengetøj til både drenge og piger, så der er noget for enhver smag. Find et stort udvalg af Sebra tekstiler hos Babytorvet.dk og Babysverden.dk.

Det var to hurtige bud på en julegave fra Sebra – der forhåbentligt har givet dig lidt inspiration. Det blev således også afslutningen på denne artikel. God jul og godt nytår.

« »