Vi har i længere tid haft et stort ønske om at få et stor træterrasse midt i haven, hvor vi kan sidde og nyde aftensmaden, hinanden og en drink mens solen går ned over vores lille have.

Det var en hård omgang at bygge den terrasse, det var hver morgen vi skulle op, i arbejdstøjet, ud og måle op og tegne op til hvor terrassen skal være henne. Det har været vigtigt for os at den får det maksimale ud af haven og derfor har vi lavet nogle simple optegnelser i haven for at kunne pege ud, hvor der var mest sol, i løbet af sommeren.

En af planerne for vores træterrasse er at den skal have nogle flotte krukker som kan holde nogle flotte stauder således man kan sidde på terrassen og dufte sommeren og nyde stilheden. Vi fik sidse år lavet lidt om på de store bede i haven, for at få flere blomster ind til at tiltrække bier og sommerfugle – nu er der dejlig mange sommerfuglebusker, caprifolie og en masse blomster helt fra det tidlige forår til langt hen på sensommeren.

I år er en af planerne også at få bygget fuglehuse til alle de småfugle vi har i haven, så de har steder at bo og yngle i haven. Det er noget af det vi ser meget frem til at få lavet sammen med børnebørnene. Samtidig med at vi laver fuglehuse så laver vi også et par foderstationer til egern, således vi også får et par stykker af dem tilbage i haven. Det supplerer rigtig godt om omkring de små huse til pindsvine vi lavede sidste år.

«