Overvejer du, at skifte dit gamle internet ud med et splinternyt, populært og ikke mindst hurtigt internet, så klik her? Så har du måske også allerede hørt om bredbånd, fibernet og mobilt bredbånd? Der findes i hvert fald mange forskellige udbydere i Danmark, som tilbyder en eller flere af disse internettyper, som alle har dét til fælles, at der er lynhurtig forbindelse.internet bredbåndFibernet består af en slags rør/kabler med optiske fibre. Disse fibre er i stand til at transportere data med lysets hast. Af samme årsag er fibernettet væsentlig hurtigere end de kobberledninger som blandt andet el er bygget op af. Noget andet smart ved fibernettet er uden tvivl, at denne type internet rummer uanede mængder af plads.

De lysledere, som fibernettet også består af, kan transporterer informationer fra A til B langt hurtigere end kobberledningerne/kobberkablerne. De optiske fibre er i tynde bundter, som i princippet ikke har nogen grænse for, hvor store hastigheder det kan opnå. Af samme årsager er fibernettet i sig selv også meget hurtig, og har derfor også høj stabilitet.

Det smarte ved bredbånd og fibernet er, at det kører gennem telefonkablerne, og skal derfor kobles til et telefonstik. Når dette er gjort, kan alle elektroniske enhed med internetadgang benytte sig af det hurtige internet. Dette vil altså sige, at hele familien kan være online på nettet fra flere forskellige computere eller mobiltelefoner. Dog kan internetforbindelsen kun udnyttes på din egen grund. Bredbånd er til dig og din familie, som vil have mest ud af din forbindelse.

Mobilt bredbånd

Hvis du derimod ønsker, at kunne logge på nettet uanset hvor du befinder dig hende i Danmark, skal du prøve et mobilt bredbånd. Mobilt bredbånd er – som navnet også indikerer – et bredbånd, som du kan transportere med dig rundt. Mobilt bredbånd bliver leveret i form af et USB-modem, som kan sættes direkte i din computer. Dog kan dette bredbånd kun benyttes af én computer ad gangen.

Dog er mobilt bredbånd godt til dig, som ofte er på farten. Her kan du være online på Twitter, Facebook, læse aviser online eller andre ting når du sidder i bussen, til og fra arbejde, på cafeer – ja alle steder. Dette kan for mange være en fordel, og hvis du har behov for altid at kunne komme hurtigt på nettet, bør du anskaffe dig mobilt bredbånd.

Hvad enten du skal bruge bredbånd, fibernet eller mobilt bredbånd, kan du på vores hjemmeside se en række lister over de udbydere, som tilbyder den lynhurtige internetforbindelse. På disse lister kan du blive direkte viderestillet hos den valgte udbyder, hvor du kan læse mere, stille spørgsmål eller bestille direkte online. Listen viser også hvilken service udbyderen tilbyder, åbningstider, kampagnepakker, tilbud, pris og Mbit.

Oftest er det således, at mange af udbyderne har smarte pakketilbud, hvor du kan få TV, abonnement og telefoni oveni din bredbåndsbestilling. Dette er en smart løsning, så du har dine elektroniske ting i hjemmet under én udbyder. Mange gange giver dette endda ekstra fordele, som du kan læse mere om hos den enkelte udbyder. Skal du have mobilt bredbånd, kan dette også finansieres direkte over mobiltelefonen. Det eneste det kræver for det mobile bredbånd er, at der er en mobilmast i nærheden af det sted, hvor du befinder dig.

Kilde: Pengeguru.dk

« »