Jeg er den lykkelige situation (om man vil) at vores to hunde har fået lopper. Ikke om jeg begriber, hvor de lopper kommer fra, det er ikke rigtig sæson for dem. Nå men det til siden, jeg har været rundt på nettet og finde ud af hvor jeg finder billig online loppemiddel.

Lad mig sige med det samme at det er en jungle derude omkring at finde noget man kan bruge. Jeg har været rundt på mange forskellige sider i forsøget på at få et overblik over hvor jeg kan få billig online loppemiddel til mine hunde.

Jeg synes der er en kedelig tendens i dag omkring webshops at de skal indeholde en masse, unødig indhold alle mulige animationer og popups til nyhedsbreve og alt muligt andet. Det er næsten ikke til at holde ud til, dem har jeg bevidst gået uden om.

Den side jeg til sidst havnede på var onlineloppemiddel.dk – det er en enkel og dejlig hjemmeside, hvor der er et godt overblik over de forskellige typer af loppemiddel. Jeg endte med at vælge loppemiddel fra Bayvantic, da det er et produkt jeg har prøvet tidligere, så jeg kender det.

Når det så er sagt og vi er ved det her med at behandle sine hunde for lopper, så har en af de ting jeg altid kigger efter når jeg skal købe loppemiddel online er hvilken størrelse hund det enkelte produkt er lavet til. Jeg var lige ved at lave den klassiske fejl denne gang ved at tage den forkerte pakke. Mine hunde vejer hvert 7,5 kilo så der er nogle søde små vapser (West Highland White terriere).

Jeg var måske lidt for hurtig til at klikke mig igennem på deres hjemmeside og klikke til at starte med på Bayvantics produkt til hunde på 0-4 kilo, men opdagede hurtigt fejlen og har det fået rettet til så nu fik jeg købt det produkt som går fra 4-10 kilo. Forskellen i prisen er vist nok kun 5 kroner så det er ikke det, der vælter budgettet. Det er bare brand-ærgeligt at få leveret det forkerte loppemiddel – de kære små har jo brug for det.

Her kan der som en sidebemærkning lige nævnes at jeg altid køber den næste portion af loppemiddel også, det vil sige at jeg altid har to pakker til at ligge i skabet, så kan jeg hurtigt starte behandlingen hvis (når) de får lopper igen. Afhængig af hvem den enkelte webshop bruger til at sende pakken med kan der godt gå flere dage (specielt hen over en weekend) inden man får loppemidlet, og det skal mine små hvide “børn” ikke udsættes for. Så derfor er min anbefaling at man altid har mindst en behandling i skabet i tilfælde af lopper. Så bruger man det man har liggende og bestiller så online, så har man ro til at vente på loppemidlet mens man er i gang med en behandling.

« »