En professorterning, også kaldet en Rubiks terning, blev skabt i 1974 og har lige siden været et populært stykke legetøj for folk i alle aldre. Løsningen af en professorterning kan virke som en kompleks opgave i starten, men det er en sjov udfordring, du kan gribe an på mange måder. Læs med herunder.

Et stykke legetøj der udfordrer hjernen

Hvis du ikke i forvejen er bekendt med nogle af løsningsmetoderne til en professorterning, kan der gå noget tid, før du knækker koden. Hjernen har godt af at blive udfordret, og derfor er det sundt at prøve at løse en professorterning.
Når vi udsætter os selv for nye omgivelser eller ny viden, stimuleres hjernen og sender endorfiner ud i kroppen. Desuden træner du flere forskellige centre i hjernen ved at løse en professorterning.
Hvordan knækker jeg koden til en professorterning?
Gennem tiden er professorterningen blevet løst mange gange. Men, du kan stadig få meget sjov ud af at løse en professorterning, da der er mange forskellige måder at gribe det an på.
Det estimeres, at der er flere milliarder af kombinationsmuligheder af en professorterning. Dette høje tal kan virke ubegribeligt, men når du selv får løst en professorterning, kan du prøve at tælle kombinationsmulighederne.

 

« »