I den forening for kvinder, som jeg er medlem af, havde vi for et stykke tid siden en lidt morsom diskussion. Den startede med, at Jytte foreslog, at vi skulle gøre noget aktivt til gavn for ulandene. Det var i sig selv ikke morsomt, men da hun foreslog, at vi skulle sy nogle patchwork tæpper, var Marianne straks på banen med et spørgsmål om, hvorvidt det netop var sådan nogle, de har brug for i ulandene.

Jytte var en anelse skarp i tonen, da hun svarede, at det selvfølgelig var hendes mening, at vi skulle sælge tæpperne og så give de penge, de kunne indbringe, som et bidrag til en eller anden organisation som for eksempel Røde Kors.

Det lo vi lidt af, men vi var faktisk enige om, at det ville være en god ide. Karen nævnte, at hun for nogle år siden havde syet en hel del patchwork ting, så hun lå inde med en del forskellige patchwork mønstre, som vi kunne bruge til formålet.

Nu er vi kommet godt i gang med arbejdet, og de første tæpper er allerede færdige. Når vi mødes, medbringer vi hver især forskelligt patchwork sytilbehør, og det skrider godt fremad med tæpperne. Vi har aftalt med vores lokale bankfilial, at vi må lave en lille udstilling i banken med tæpperne, og så skal vi på plancher redegøre for, hvad pengene skal gå til.

Vores udstilling skal være på plads om fire uger, og vi kan få lov at lade den vare op til to måneder.

« »