Hvis du godt kan lide fodbold, og du godt kan lide golf. Så er det da åbenlyst at fodboldgolf aka. fodgolf er det spillet for dig, og du vil blive helt vild med det. Hvis du er interesseret så læs med, og find ud af hvad det er, og hvorfor det er sjovt.

Hvad er fodboldgolf?

Det er jo ret åbenlyst, at det er fodbold og golf blandet sammen. Det er sådan set meget simpelt, og har nogle lunde de samme regler som golf. Dog i stedet for golfbolden, er det en fodbold, og i stedet for at bruge en kølle til at få bolden mod hullet, bruger man simpelthen bare sin fod, ligesom i normal fodbold.
På den måde skyder du bolden mod hullet. Det handler selvfølgelig om at få bolden i hullet, på mindst forsøg, eller mindst skyd. Vinderen er så den der først får den i, og man skal jo huske at tælle, og holde øje med, hvor mange skud man tager.

Hvorfor er det sjovt?

Grunden til at fodboldgolf kan være rigtig sjovt, er fordi det er noget nyt, og alle vil få et godt grin ud af det, fordi det i starten godt kan virke lidt komisk. Det er et spil, som kan spilles til en polterabend, en fest, en firmafest, til en børnefødselsdag eller måske endda på en date med en potentiel kæreste. Det kan faktisk spilles af alle, og du har mulighed for at låne en bane flere steder i landet.
Derfor skal du vælge at spille det til den næste fest, eller bare den næste mulighed du får. Det er et sjovt og nyt spil, som enhver kan lære hurtigt. Reglerne er enkle, og fordi de er det, er det nemt at spille selvom man måske har fået noget indenbords. Så husk at overveje, om du skal vælge fodboldgolf til det næste store arrangement.

« »