Mange danskere glæder sig hele året til december-måned – og det forstår jeg godt. Det er nemlig tid til julehygge, småkager, konfekt og dans om juletræet. For mange er det endvidere noget helt specielt at pynte op til jul, da det symboliserer begyndelsen på den hyggelige tradition, som juleaften nu engang er. Derfor er det også vigtigt for mange danskere, at deres julepynt er pænt, stilrent og gerne forbundet med noget helt specielt. Denne slags julepynt er der særligt én designer, der kan levere uden at blinke. Og det er danske Georg Jensen. Med stolte traditioner der rækker mere end 100 år tilbage i tiden, er den danske design-gigant kendt over hele verden; særligt for den klassiske julepynt.

Flotte linjer og lækker kvalitet

I indeværende afsnit kan du finde eksempler på flot julepynt fra Georg Jensen, der kan pryde ethvert grantræ. Julepynten er som skabt til at gå i arv fra generation til generation, og denne slags bånd er i sandhed hvad juletiden handler om.

Georg Jensens julehjerter en dansk klassiker, der kendes af mange mennesker – både herhjemme og i udlandet. Disse julehjerter er lavet i sølv, og er virkelig dansk design fra øverste hylde. Julehjerterne fra Georg Jensen kan købes i en to-pak, og er endvidere en oplagt julegave.

Hvis du mangler en stjerne til toppen af juletræet, finder du næppe noget flottere end Georg Jensens topstjerne i guld. Denne stjerne er en smule dyrere end anden julepynt, men du får til gengæld også en julestjerne uden sammenligning. Denne julestjerne vil blive et familieklenodie, og vil gå i arv fra generation til generation.

Den sidste julepynt jeg vil runde, er de klassiske lysestager fra Georg Jensen. Lysestagerne passer til juletræet, og sætter trumf på juleaften. Alle der besøger dig, vil kunne genkende disse lystager – og der vil alt andet lige blive kigget misundeligt på dine lysestager fra Georg Jensen. Vil du vide mere om kendte danske produkter inden for isenkram og interiør, så kig forbi Novaindex.com isenkræmmer oversigt.

Det blev de sidste ord fra mig i denne artikel; skriv endeligt en kommentar til artiklen, hvis du har flere ideer til julepynt fra Georg Jensen. God jul og godt nytår herfra, og må du have en dejlig juleaften, ønskes du af Novaindex.com

« »