Med et webhotel på nettet kan du nemt få din egen hjemmeside online og begynde at udtrykke din mening. Det er ganske nemt, og det kræver ikke en masse uddannelse i at bygge hjemmesider og skrive koder. Det eneste man skal er at have en ide omkring sin hjemmeside.

Det første man skal gøre er at købe sig et web-hotel. Et webhotel er for hjemmesider, hvad et hotel er for mennesker. Det er et sted man nemt kan bo i et stykke tid. Man bor til leje som mange andre steder og det er noget man skal betale for løbende.

Det samme gør sig gældende for webhoteller. Det er et sted din hjemmeside bor på nettet, man lejer sig ind og prisen er typisk noget mindre end ved et hotel, priserne starter mange steder fra 10 DKK pr. måned.

Som tidligere skrevet kræver det ikke noget specielt kendskab at bygge en hjemmeside på et webhotel, de fleste steder understøtter nemlig forskellige typer af CMS, som gør det nemt for dig at lave din egen hjemmeside. Det eneste man stort set skal er at kunne pege, klikke og så skrive sine tekster.

Når man har installeret sit CMS (mange tilfælde er dette fx. WordPress eller Umbraco) så er man klar til at begynde at skrive tekster. Mange mennesker skriver blogs og her er et CMS som fx. wordpress perfekt.

Det er nemt at komme i gang med det, og hvis man er i tvivl om, hvordan man gør er der mange gode tutorials på nettet, det er så nemt som at gå på youtube og søg efter hvordan man bruger WordPress, så kommer der et ton af små videoer frem, som kan hjælpe dig videre.

Så der er ingen undskyldninger for ikke at lave en hjemmeside eller en blog og give sin mening til kende på nettet, det er bare at købe et webhotel.

« »