Et depotrum kan være guld værd! Det lyder måske en anelse overdrevet, men det er det faktisk ikke. Under de sidste års heftige regnskyl, som har ramt hele landet, typisk om sommeren, så kan et tørt og sikkert depotrum være guld værd. Rigtigt mange mennesker har oplevet af deres kældre eller stuer er blevet fuldstændigt oversvømmet. Det gør måske ikke så meget, hvis man ikke har noget værdifuldt stående i kælderen. Ofte er det heller ikke store materielle værdier der står i kælderen, men mere ejendele med stor affektionsværdi for ejeren. Ejendele der måske ikke er penge værd, men som er guld værd for ejeren. Ofte stiller man kasser med minder fra børnenes opvækst ned i kælderen. Der kan stå fotoalbum, der kan stå pokaler, der kan ligge medaljer, der kan ligge gamle stile og karakterblade, eller måske et håndskrevet brev fra en gammel flamme. Uanset hvilke dele man har liggende, så kan det være meget smertefuldt at få dem oversvømmet af en voldsom omgang regn. Pludselig ser man sine ejendele ligge og sejle i en halv meter vand. Alle disse ting kan man undgå, ved at leje et depotrum. Derfor kan et depotrum være guld værd.

Depotrummene er ofte tørre og varme, og er garanteret mod indbrud og oversvømmelse. De er som regel videoovervågede døgnet rundt, og ofte er der også vagter. Man risikerer ikke at miste sine værdifulde ting, eller at få sine ting oversvømmet og beskadiget. Desuden kan man altid være sikker på hvor man har tingene, og man kan bare køre ind og hente dem når man skal bruge dem. Depoterne ligger spredt rundt omkring i hele landet, og der er ofte et depotrum i nærheden af din bopæl. Man kan leje depotrum i alle mulige forskellige størrelser, så der også er et der passer perfekt til de behov man måtte have.

Depotrummene kan også være guld værd i forhold til det materielle aspekt. Man kan nemlig benytte dem til at opbevare værdifulde ejendele, og derved skjule dem for en potentiel indbrudstyv. Det kan være at man har noget meget dyrt bestik, måske i ægte guld, som man kun bruger ganske få gange om året. Dette bestik kan man med fordel køre ud i depotrummet, fordi man er sikker på at det ikke bliver stjålet, så længe det ligger på depotet. Så længe man ikke bruger sine værdifulde ejendele, f.eks. møbler, smykker, sølvtøj, elektronik eller andet, så er det en rigtig god ide at køre det ud i et depotrum. Dette gør sig især gældende når man tænker på det øgede antal indbrud der har været de sidste mange år. Tyvene er blevet mere og mere specialiserede, og de går ikke kun efter let omsættelige dele. Nu finder de også sølvtøjet, samt stjæler møbler, malerier og lamper, og man kan ofte opleve at indbruddene er bestilt, så tyvene går efter ganske bestemte ting. Såfremt man gerne vil undgå denne intimiderende form for kriminalitet, så er et depotrum vejen frem, og derfor kan man i sandhed sige at depotrummene er guld værd.

Hos Aalborg Lagerrum i Vodskov finder du netop depotrum af en høj kvalitet. De er tørre, godt sikrede og er placeret tæt ved motorvejen, så det er let at komme til og fra med sine ting. Besøg Aalborg Lagerrums hjemmeside og læs meget mere om mulighederne.

 

« »