Et af de hotteste trends i tiden, er camouflage-print. Du kan finde både t-shirts, bukser og jakker med camo-print – og det er en fed tilføjelse til garderoben, der sørger for en varieret og trendy stil. I denne artikel kan du kort læse om tiden hotteste farver, og finde tre bud på tilføjelser til garderoben med camo-print.

Revolution

Revolution

Årets farver

Efterårets og vinterens farver er kolde farver og jordfarver som mørkegrøn, olivengrøn, mørkeblå, brun og bourdeaux rød. Heri ligger forklaringen således også på, hvorfor camo-print er fremme i tiden. Derudover er det især trendy, at skille sig ud i gadebilledet – og det sørger modetøj med camo-print for. Mærket Revolution laver fedt tøj med camoprint, og til SU-venlige priser. Det fede ved farver som mørkegrøn, brun og sort er, at de går rigtigt godt sammen med et par jeans – som de fleste er ejer af.

Jakker

Revolution laver en fed jakke med camo-print, som er vist på billedet. I tiden er der mange forskellige jakker på mode, men camo-jakken fra Revolution sørger for, at du skiller dig ud. De fleste jakker der er fremme i tiden, er mørkegrønne eller mørkeblå – men er du ikke nervøs for at være lidt anderledes, så skal du måske droppe den klassiske lange vinterjakke og købe dig en jakke fra Revolution. Jakken passer til både jeans og chinos, og så er farverne i stil med de trendy jordfarver.

Sweatshirts

Er du til streetwear, så laver Revolution en sweatshirt med camo-print, som kan bringe lidt liv til enhver garderobe. Sweatshirten er grå – men brystlommen er med camo-print. Har du mod på at bryde de kedelige, ensfarvede sweatshirts, så er denne sweatshirt fra Revolution måske dit næste indkøb. Denne type sweatshirt kan du også have på til dine jeans eller chinos – men det behøver jo ikke nødvendigvis at være kedeligt, bare fordi det skal bruges til hverdag. En sweatshirt fra Revolution er anden mulighed, hvis du har set dig varm på camo-print.

Veste har været et stort hit til efteråret – og det er en fed overdel, som kan bruges til en t-shirt eller som overtøj. Mange af de veste der er fremme i tiden, er lavet som termoveste – og de kommer som regel i mørkegrøn eller mørkeblå. Revolution laver dog sådan en vest med camo-print, og den er superfed sammen med et par jeans og en hvid t-shirt. Denne type er ikke varm nok om vinteren, men den er superfed at have på i byen eller til hverdag. Har du allerede en vinterjakke, så er det måske en vest med camo-print, som er din næste tilføjelse til garderoben.

Der findes mange forskellige muligheder, når det handler om at finde tøj med camo-print – og ovenstående kommer med tre forskellige muligheder, hvis du er vild med tøjmærket Revolution, der laver fedt streetwear. Husk at accessories også er en vigtig del af din garderobe, og her laver Revolution mange fede accessories i læder; bl.a. keyhangers, punge og etuier til din iPhone. Hvis du har besluttet dig for at investere i en ny t-shirt eller en vest, så er en keyhanger i læder et must-have.

« »