Som du nok ved, starter de fleste modbydelige og afskyelige trends i USA, hvorefter de spreder sig som pesten til resten af verden; som en domino effekt, der i yderste konsekvens kan lægge verden øde, og slutte alt liv på jorden som vi kender det. En sådan dommedags-begivenhed er nu kommet i spil, og hvis vi ikke alle øjeblikkeligt reagerer på det kraftigste, vil konsekvenserne være helt uoverskuelige. Jeg taler naturligvis om fænomet “Honey Boo Boo“.

Hvis du endnu ikke har hørt om Honey Boo Boo, er du en af de få lykkelige. Jeg vil råde dig til straks at tage fejlstrømsrelæet og nedgrave evt. batteridrevne radio’er, PC’er, mobiltelefoner og lign. du er i besiddelse af, for på den måde at formindske risikoen for at blive udsat for Honey Boo Boo. Derefter bør du øjeblikkeligt flytte til de mest afsidesliggende bjerg-egne i Hviderusland og leve resten af dine dage i lykkelig uvidenhed. Du har stadig mulighed for at overleve dette!

For alle os andre – vi er dømt til at gå på jorden, vel vidende at evolutionen nu med stormskridt bevæger sig baglæns for menneskeheden, og at det kun er et spørgsmål om tid før det hele endegyldigt må slutte, kollapse ind i sig selv med et stort, ligegyldigt *poof*.

Før man kan bekæmpe en fjende, må man først forstå den. Det er derfor jeg med stor modvilje nu lægger et link til YouTube videoen Honey Boo Boo Child. Hvis du vælger at læse videre og se videoen, skal du betragte dig selv som advaret: dit liv vil ikke længere være det samme, og det mener jeg på den absolut mest negative måde.

 

 

Det man ser i videoen er et væsen, der tydeligvis ikke længere er menneskeligt – i al sin gruopvækkende virkelighed - og det lader til at strække tilbage til forældrene.  Det, der holder mig (og millioner af andre) vågne om natten er, at dette vil brede om sig, som en virus – og at vi også i kongeriget Danmark på et tidspunkt vil komme til at lide af det, som i USA hedder WTD - eller “White Trash Disorder”.

Nogle sindssyge mennesker på en amerikansk TV-station har besluttet sig for at tjene nogle hurtige penge på bekostning af hele menneskeheden, og derfor er der nu en hel serie med titlen Here Comes Honey Boo Boo. Hvis dine øjne endnu ikke er brændt ud af dit hoved, kan du se programmet herunder.

 

http://www.youtube.com/watch?v=uJQANarIVd4

 

Jeg er sikker på, at videnskabsmænd i hele verden arbejder døgnet rundt på at finde en løsning – en “kur”, om du vil – men jeg tvivler på, at det kan nåes.

Jeg frygter rigtig meget, at vi allerede nu ser en snert af den gen-forurening, som er startet i USA, og at vi alle kommer til at kæmpe med konsekvenserne.

« »