Flere og flere vælger at bruge deres ferie på en bondegårdsferie, i stedet for at tage på ferie syd på. En bondegårdsferie er en helt anderledes måde at afholde sin ferie på og det er en god ferie for alle, hvor selv de mindste vil nyde denne form for ferie. En bondegårdsferie er en ferie på en bondegård med et aktivt landbrug. Du kan tage på en bondegårdsferie med alle fra hele familien om det skal være i et par dage eller om i ønsker en uge i det landliges tegn.

På en bondegårdsferie er der masser af aktiviteter for både børn og voksne, og de voksne har muligheden for at trække sig lidt tilbage og nyde den dejlige landluft, og den smukke natur stedet tilbyder. I vil opleve hvor godt man sover om natten efter en lang dag i det landlige tegn, børnene vælter helt naturligt omkuld efter alt den friske luft og alle de aktiviteter de har været med til hele dagen. De fleste familier kommer på bondegårdsferien på grund af roen og for at komme væk fra den støjende og travle hverdag.

Man vælger selv om man vil sidde og hygge sig i haven imens børnene leger på gården og eller om i ønsker at deltage i en masse aktive ting på gården. De aktiviteter en bondegårdsferie kan tilbyde er som regel, pasning og fodring af alle gårdens mange dyr som kan være, grise, køer, geder, høns, kaniner, hunde og katte og måske er der også heste. Børnene elsker og kan bruge meget tid på at gå og klappe og nusse alle de søde dyr, og især hvis der er dyrebørn. Man kan også komme ud og gå lange ture i den smukke natur der er på landet, og nogle steder kan tilbyde aktive aktiviteter så som forskellige spil så som fodboldgolf, fodbold osv. Så en bondegårdsferie er for alle.

Nymarksminde i Nordjylland er et eksempel på et sted, som udover bondegårdsferie tilbyder en masse ekstra aktiviteter. Læs mere om deres bondegårdsferie her: http://nymarksminde.dk/bondegaardsferie.php, hvor der også kan findes info om alle deres aktiviteter.

 

« »