I dagens lille tips til dig, vil jeg del emed dig, hvor du kan købe billige højtalere: http://www.danguitar.dk/group.asp?group=145 – det er firmaet Danguitar i Grenå, der er tale om, Og de sælger stort set alt, hvad du kan drømme op i forhold til musikinstrumenter, lyd og lys. Og det er både billigt og godt!

Kvalitet og pris?

Lad det være sagt med det samme: Selvfølgelig er det ikke samme klasse højttalere, som hvis du køber for eksempel DALI, BOSE, JBL, Harman Kardon og den slags. Men det er nu egentlig ganske tæt på. Og priserne er unægtelig i en lidt anden boldgade end de nævnte high-end brands.

Se for eksempel disse:

Højtalere til lav pris

Et komplet sæt Thornton til bare 1.499 kr. for et par – det er altså billigt. Og de spiller faktisk super godt. Og de lyder af MEGET mere end 1.499 kroner, kan jeg godt afsløre!

Meget mere end guitarer

Firmaet Danguitar ejes af Thomas Svenstrup, og så vidt jeg ved, startede det med import og salg af guitarer på danguitar.dk, men det udviklede sig hurtigt til meget mere end bare guitarer. I dag kan man finde højttalere af enhver art, musikinstrumenter i et nærmest kolossalt udvalg (se her) og lysshows, forstærkere og hvad ved jeg. Nærmest sådan en slags one-stop-shopping for musikere, vil jeg sige.

Der er jo masser af udbydere på det marked, og i flæng kan nævnes Alfred Christensen, Musikbiksen, 4sound (tidligere Aage Jensen) og mange flere. Men målt p udvalg og pris/kvalitet tror jeg faktisk ikke, der er nogen, der for alvor kan slå Danguitar.dk

Jeg er ikke selv udøvende musiker, men jeg kender da flere, der er, og de kender alle sammen til firmaet i Grenå, der via deres webshop betjener hele landet. Du skulle tage et kig forbi dem og se, om ikke der er noget til netop dit behov. Jeg tør næsten garantere, at du vil støde på typer af musikinstrumenetr, du dårligt anede eksisterede ;-)

 

 

 

« »