Du er ankommet til Doodley.dk. og derfor er jeg nødt til at gøre nogle ting helt klart fra starten.

Jeg er en flot mand i min bedste alder, som i den grad savnede et sted på nettet hvor jeg kunne ytre mig – kald mig bare narcissist, selvfed, eller måske ligefrem en navlepillende stodder – men jeg synes simpelthen, at hele Internettet (og dig især) trænger til at få sandheden at vide om et par ting.

Det er derfor jeg har fundet det aldeles magtpåliggende at skrive denne blog, så jeg kan uddanne dig, kære læser, indenfor felter som jeg finder vigtige. Sagt på en anden måde er du ankommet til en side på nettet som har en ejermand, der som den eneste fortæller dig tingene som de er – og hvis du er uenig, må du forstå, at det er mig der har ret, og dig der tager fejl.

Hvis du føler dig provokeret eller måske ligefrem umenneskeliggjort af dette, synes jeg du skulle tage at smut forbi http://www.disney.com, hvor jeg er sikker på du kan få dine uskyldige surf-behov stillet. Hvis du erklærer dig enig i at jeg har ret i alt, og min mening er den eneste der tæller, så har du nu fået min personlige tilladelse til at blive på siden.