Just junkies by DJ tøj, er et ungt tøjmærke i rivende udvikling til både ham og hende. Just junkies by DJ tøj blev lanceret i 2009, og er designet efter den fede danske mode – dog på en sådan måde, at du aldrig nogensinde vil føle dig fastlåst i det samme, kedelige look dag efter dag.

730511_51954314 Et casual look med en kant

Det spændende ved Just junkies by DJ tøj er, at aldrig vil komme til at blive en dråbe i havet. Designet er casual, men med en kant der hver dag vil udfordre din kreativitet til, at sammensætte tøjkombinationer som du aldrig have tænkt på før – hvad end du er mand eller kvinde!

Til ham

Er du typen, der ønsker dit eget sofistikerede look, i en afslappet urbanstil, men med kant? Så er Just junkies by DJ tøj lige noget for dig. Her får du mulighed for at bære din idenditet, som var tøjet skabt til dig. Et par slidte jeans og en fed T-shirt, er hvad du værdsætter, og er hvad du får. Og intet mindre!

Til hende

Hvad kendetegner en Just junkies kvinde? Svaret kunne sagtens være dig, hvis du elsker at have en stor variation i, hvad du går i. Med Just junkies by DJ tøj får du rig mulighed for at udfolde dig selv. Kollektionerne giver dig mulighed for at skifte look fra dag til dag. Om du den ene dag ønsker at gå i et casual look med en snert af attitude, eller den anden dag ønsker at gå i en sensuel silkekjole, så giver Just junkies by DJ tøj dig valget.

Fald udenfor rammerne

Just junkies by DJ tøj er designet efter, at være konstant nyskabende. Tøjet er tilrettet dig, der ikke ønsker at bevæge dig indenfor de samme rammer dag ud og dag ind, men som ønsker at have en fed og personlig stil – og samtidig variation. Passion, dedikation og nytænkning er nøgleordene for Just junkies by DJ tøj, og denne kombination giver dig muligheden for at pifte dit klædeskab op med en stil, der præcist passer til dig

« »